Houwerij van:

Peter en Madiã 📷

Wij hebben zaterdag 150815 onze Houwerij gehad na het trouwen in Brazilië. Het is een geweldige dag geweest met de Nederlandse familie, vrienden en collegae waarin onze liefde centraal stond.

We kunnen iedereen een Houwerij onder de bezielende leiding van Vera aanraden. Dat wordt echt een top-dag!!

Eric-Jan & Nancy 📷

Op 18 juni j.l. hebben wij een geweldige trouwdag gehad! We hebben onze eigen invulling gegeven aan de dag, met inspirerende ideeën van Vera. Een heerlijk, enthousiast en zeer professioneel mens.

We hebben, mede door haar, ons de hele dag nergens druk om gemaakt, alleen maar genoten!

Vera, je was geweldig!

Eric-Jan & Nancy

Leo & Soraya 📷

Op 16 september 2016 hebben wij een bijzondere belofte gedaan naar elkaar. We hadden Vera gevraagd speciaal voor ons een ceremonie op maat te maken. Door de begeleiding ervoor hadden wij er alle vertrouwen in. Het was voor ons een verrassing wat er ging gebeuren en onze verwachtingen werden overtroffen. 

De ceremonie was zo mooi. Onze woorden over elkaar vertelt door jou, verbonden door middel van lintjes door onze vier kinderen om de houwacte. Heel bijzonder! Een heel mooi en intiem moment met onze kinderen erbij. Zo veel specialer dan een trouwboekje. En als herinnering de houwacte in een speciaal voor ons gegraveerde fles, waar wij elke dag naar kunnen kijken!

Dank je wel!