blog
Wat beleven we vandaag de dag 
6 augustus 2019
We zijn ons vandaag de dag bewuster van wat we wél en vooral niet willen in een relatie, en in veel gevallen krijgen we dat ook voor elkaar. Ons leven wordt maakbaarder, dat geloven we tenminste, en daar handelen we ook naar. Dat geldt ook voor onze relaties.

28 maart 2019
Wanneer kies je voor een bevriende ceremoniemeester die je belangrijke taken toevertrouwd, of beslis je om een professionele weddingplanner/houwerijplanner in te schakelen? In deze blog lees je meer over wat er allemaal bij de organisatie van een bruiloft/ houwerij komt kijken en wie wat kan regelen.

7 maart 2019
Willen jullie de liefde vieren maar weten jullie nog niet precies hoe en waar te beginnen? Geen probleem, deze blog helpt je stap voor stap tot de kern te komen, inclusief een uitgebreide checklist.

28 februari 2019
Zijn jullie gek op elkaar? Mag iedereen weten dat jullie bij elkaar horen? Staan jullie stil bij de vraag: ‘wel of niet trouwen?’ Houden jullie wél van vieren, maar weten jullie nog niet zo goed hoe? In deze blog lees je meer over het ontstaan van het huwelijk en wat het hedendaagse alternatief kan zijn.  

Vera Kurpershoek

06 - 47 258 553
info@houwerij.nl
KvK-nummer: 61154946

Houwerij.nl een idee van vera kurpershoek - 2015

>